Web Analytics Made Easy - Statcounter

این خودرو با وجود تبلیغات گسترده هیچگاه نتوانست در بازار با استقبال مناسبی مواجه شود و همیشه جزو خودروهایی بود که کمترین اختلاف قیمت را در بازار با کارخانه داشت.

به گزارش مشرق؛ ماه‌های پایانی سال گذشته بود که وزیر صنعت، معدن و تجارت وعده حذف قرعه کشی خودرو در سال ۱۴۰۱ را داد، وعده‌ای که کلیت آن هنوز محقق نشده و فقط اخیرا شاهین از گرده قرعه کشی‌ها خارج شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 قرعه کشی خودرو بکی از معضلات فعلی صنعت خودرو است که برای مشتریان واقعی این صنعت به یک کنکور با درصد قبولی بسیار پایین تبدیل شده و در کنار آن دلال بازی شکل گرفته در این قرعه کشی ها، اختلاف قیمت چند ده میلیونی را با قیمت کارخانه بوجود آورده است.

شاهین به دلیل کیفیت نه چندان مناسب و قوای محرکه ضعیف نسبت به رقبای خود از اقبال بسیار پایینی در بازار برخوردار بود و در ماه‌های اخیر حتی خبرهایی مبنی بر انصراف‌های گسترده این محصول به صورت غیر رسمی در فضای مجازی هم رد و بدل می‌شد.

این خودرو با وجود تبلیغات گسترده هیچگاه نتوانست در بازار با استقبال مناسبی مواجه شود و همیشه جزو خودروهایی بود که کمترین اختلاف قیمت را در بازار با کارخانه داشت. از اینرو هیچ وقت گزینه مناسبی برای سرمایه گذاران و متقاضیان خودرو در قرعه کشی‌ها نبود.

حالا در کنار خودروهای پر تیراژ و پر طرفداری که اختلاف قیمت بعضا بالای ۱۰۰ میلیون تومان با کارخانه دارند، خودروی شاهین که در بهترین حالت تنها چند میلیون اختلاف قیمت بازار این محصول با کارخانه بود، با تبلیغات گسترده مثلا پیرو دستور رییس جمهور و درخواست وزیر صمت از گرده قرعه کشی‌ها حذف شده است تا از این طریق سایپا خود را پیشرو در اجرای فرامین رییس جمهور و وزیر صمت بنامد.

اما واقعا حذف خودروی کم تیراژ و کم اقبالی مانند شاهین از قرعه کشی می‌تواند در بازار پر تلاطم این روزها موثر واقع شود و آیا با این وضعیت تولید می‌توان حذف حتی تدریجی قرعه کشی‌ها را از سوی خودروسازان در سال جاری شاهد بود یا فقط شاهین کم طرفدار در بازار مانند روغن ریخته شده‌ای نذر امام زاده شده است.

این اتفاق در حالی رخ داده است که همزمان با حذف قرعه کشی شاهین، بسیاری از برندگان آخرین دور قرعه کشی سایپا برای دریافت خودرو در شهریور یا مهر 1401 ملزم به واریز وجه شدند که این هم یکی دیگر ابهامات موجود است.

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین ماه رمضان قیمت سایپا خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت اختلاف قیمت قرعه کشی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۷۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد

تین نیوز

بازار خودرو در اولین روز معاملاتی هفته، افزایش ۵ تا ۲۰ میلیون تومانی قیمت ها را تجربه کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرآنلاین، آن طور که گزارش ها نشان می دهد، پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۳ در بازار خودرو با افزایش بدون تغییر به قیمت ۳۵۰ میلیون تومان و پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۲ نیز به قیمت ۳۲۵ میلیون تومان به فروش می رود.

در این میان، قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ در بازار ۲ میلیون تومان کاهش یافته و ۶۵۸ میلیون تومان قیمت خورده است. پژو ۲۰۷ دنده ای مدل ۱۴۰۳ هم با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۸۰۰ میلیون تومان به فروش رفت. اما پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU۵P مدل ۱۴۰۳ با کاهش ۱۰ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۷۰ میلیون تومان به فروش رفت. پژو ۲۰۷ تیپ ۵ مدل ۱۴۰۲ بدون تغییر، ۷۱۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. اما پژوپارس ELX-TU۵ مدل ۱۴۰۲ با افزایش ۵ میلیون تومانی، به قیمت ۸۴۰ میلیون تومان رسید. پژوپارس LX مدل ۱۴۰۲ اما با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۸۶۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

بنا به این گزارش، تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۹۸۰ میلیون تومان و تارا دنده ای V۱ مدل ۱۴۰۳ با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۸۲۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

گزارش ها از بازار خودرو نشان می دهد دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۳، با افزایش ۲۰ میلیون تومانی یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان قیمت خورد. دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۲ اما ۲۰ میلیون تومان افزایش قیمت داشته و یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

راناپلاس مدل ۱۴۰۳ در حدود ۵ میلیون تومان گران شد و ۶۵۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. راناپلاس مدل ۱۴۰۲ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۶۲۰ میلیون تومان به فروش رفت. همچنین ساینا S دنده ای بنزینی مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی ۴۴۵ میلیون تومان و ساینا S دنده ای بنزینی مدل ۱۴۰۲ هم با افزایش ۵ میلیون تومانی ۴۱۵ میلیون تومان قیمت خورده است. اما سمند سورن پلاس EF۷ دوگانه سوز مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی ۸۲۵ میلیون تومان فروخته شد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۳ هم با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۸۵۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۲ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۸۱۵ میلیون تومان رسیده است. همچنین کوییک GX L دنده ای مدل ۱۴۰۳ به قیمت ۴۵۰ میلیون تومان به فروش رفت. کوییک GX L دنده ای مدل ۱۴۰۲ هم به قیمت ۴۲۵ میلیون تومان رسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ریزش بورس تا کی ادامه خواهد داشت؟
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • تغییر شدید قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت سمند، دنا، رانا، کوییک و شاهین + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت +جدول
  • شاهین کارکرده ۷۰۰ میلیونی شد + جدول قیمت
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک، دنا و تارا + جدول
  • شاهین صفر و دست‌دوم هم‌قیمت شدند! + جدول قیمت
  • قیمت شاهین در بازار امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت روغن خوراکی امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت +جدول